• Pakkumise lõpuni241:00:51
  • Ostetud 27
  • Kehtib kuni 31.10.2022

2 jäätist MyCake kohvikult -50%

3.50€
7.00€


Tingimused

  • Pakkumist saab kasutada kohe peale ostmist ja kuni 31.10.2022
  • Pakkumine sisaldab kahte jäätist MyCake kohvikult
  • Valikus on sellised maitsed:
    • Bubble Gum, vanilje, Bueno, punane apelsin, mandariin, sidrun, melon,  coca-cola, mandel, ananass, Belgia küpsis, Limoncello
  • Pakkumine kehtib nii kohapeal kui ka kaasa ostmisel
  • MyCake kohvik asub aadressil Mere pst. 4, Tallinn (avatud 09.00-19.00 iga päev)
  • Pakkumist ei pea ette tellima, osta pakkumine ja saad kohe minna jäätist nautima

Tutvustus

MyCake on Tallinna kesklinnas asuv kondiitriäri, oleme turul olnud aastast 2016. Veidi rohkem kui kuu tagasi avasime oma esimese kondiitriäri, kus toodame tohutul hulgal maiustusi, nimelt: saiakesi, eritellimusel valmistatud kooke, eksklusiivseid veganküpsetisi, Itaalia elavat jäätist, maitsvaid ja tervislikke hommikueineid väljapaistva Michelini tärniga koka retseptide järgi. Torte saab tellida aadressil mycake.ee

Gelato on käsitsi valmistatud magustoit, teatud tüüpi jäätis. See on valmistatud värskest piimast, koorest ja suhkrust, millele on lisatud looduslikke hooajalisi puuvilju, marju, köögivilju ja ürte, aga ka šokolaadi, pähkleid, juustu ja muid koostisosi. See sisaldab 7% puhast piimarasva ja umbes 15% õhku, mis annab tootele rikkaliku maitse ja tiheda sulava struktuuri. Võrdluseks: tehases valmistatud jäätis sisaldab kuni 25% taimseid rasvu ja umbes 52% õhku. Gelatos ei ole keemilisi lisandeid, mistõttu on selle säilivusaeg -15 C juures vaid 3 päeva, tehases valmistatud jäätis aga säilib 3-4 aastat.

Itaalia ajaloolaste sõnul leiutas Firenze arhitekt ja insener Bernardo Buontalenti 1565. aastal maailma esimese jäätisemasina. See oli vasest segamispada, mis oli asetatud jää ja soolaga täidetud puuvanni. Buontalenti valmistas sabayoni ja puuviljade baasil jäätist ning sellest magustoidust sai kuulsa "Florentine koore" prototüüp. Maitsev leiutis meeldis Toscana suurhertsogi Ferdinand Catherine de Medici tütrele, kes tõi seejärel gelato retsepti Prantsusmaale ja tutvustas seda Euroopa aadlile.

Sellest ajast peale on Itaalia jäätis vallutanud gurmaane kõikjal maailmas ning tootmise saladustest ja retseptidest on saanud gelatiere kokkade uhkuseks – meistrid, kes loovad ja valmistavad seda magustoitu väikeste partiidena gelaterias. Toiduvalmistamise käigus koostisosad segatakse ja viiakse spetsiaalsesse seadmesse - sügavkülmikusse. Seal saavutab segu oma optimaalse struktuuri ja temperatuuri. Sügavkülmik täidab anumad valmis jäätisega, mis saadetakse kohe kohviku aknale või külmkappi, kus neid teatud režiimis hoitakse.

Gelato tundub jahedam kui tavaline jäätis. Serveerimistemperatuuri erinevus umbes 7–10 kraadi (gelato puhul -13 C, eximo puhul -21 C) võimaldab retseptoritel intensiivset või õrna maitset täielikult hinnata. Külma retseptorid on osaliselt välja lülitatud, vähendades toidunaudingut. Seetõttu tundub gelato maitse meile erksam, varjundirikkam ja kauaks meelde jäänud.

Jälgi MyCake tegemisi ka nende Facebooki lehel

Teenusepakkuja

MyCake
Mere pst 4, Tallinn (vaata kaarti)
E-P 09:00-19:00
tel. 5323 4510

Vaata veel ›
Teised head pakkumised samast kategooriast

Lehe algusesse